pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

ro
ro
0 16.04.2017 11:05:14

Drama v Fazaneriji! Kdo bo sedel na vročo črno-belo klop? (video)

Drago Wernig - TAKA
Po remiju z Beltinci je Zlatko Gabor vodstvu kluba ponudil svoj odstop.

Po polomu v Lendavi nogometaši Mure niso slavili tudi na drugem zaporednem derbiju, pred okrog tisoč gledalci v Fazaneriji so se z Beltinci razšli z izidom 1:1. Gostje so povedli v 18. minuti, med strelce se je vpisal Jernej Tkalec, zgolj šestdeset sekund pozneje je Amadej Maroša postavil končni izid.

Remi črno-belih ni zadovoljil, po tekmi je trener Zlatko Gabor vodstvu kluba ponudil odstop. "Ne morem reči, da sem kriv jaz, ne morem reči, da so krivi igralci, ampak nekaj se mora spremeniti," je pojasnil svojo odločitev in pristavil: "Žal mi je zaradi publike, zaradi navijačev. Ekipo spodbujajo vseh 90 minut, igralci pa se na igrišču obnašajo kot primadone. Velik problem je neučinkovitost. Sramotno je, koliko stoodstotnih priložnosti nismo izkoristili v Lendavi in proti Beltincem." Uradne potrditve še ni, a po naših informacijah naj bi vodilni možje Mure sprejeli odstop Zlatka Gaborja in se že lotili iskanja njegovega naslednika …

V 19. krogu 3. SNL – vzhod je bila znova uspešna Nafta, ki je z 2:0 slavila na Hotizi in na vrhu lestvice prednost pred Muro povečala na pet točk, po težko zmagi (2:1) nad Rakičanom pa imajo takšen izkupiček kot muraši zdaj tudi Odranci, četrti so Beltinci.

Članki iz rubrike