favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

rb
rb
0 11.04.2017 08:15:42

Mojster prostih strelov Nastja Čeh: Milijon bi lahko razdelili med klube

Grega Wernig
Mirne duše lahko zapišemo, da je Nastja Čeh alfa in omega ptujskega drugoligaša. Tako na igrišču, kjer blesti z mojstrskimi prostimi streli, kot ob njem, že nekaj časa namreč opravlja tudi naloge predsednika kluba iz najstarejšega slovenskega mesta. In si prizadeva rešiti Dravo ...

Nogometaši Drave so se v 20. prvenstvenem krogu v drugoligaški druščini veselili sedme zmage, s katero so na lestvici ostali v relativno mirnih vodah. Na svojem stadionu so z 2:0 ugnali Brežice, velik delež k uspehu je pristavil tudi predsednik. Ne, ni jih dodatno motiviral s posebno premijo, namesto tega je Nastja Čeh v 37. minuti sijajno izvedel prosti strel za vodstvo ter dvoboj usmeril po okusu Ptujčanov. Nekdanji reprezentant je s 25 metrov žogo čez živi zid neubranljivo usmeril v zgornji desni kot brežiških vrat, v prejšnjem krogu je bil iz prostega strela uspešen tudi na novomeškem Portovalu. Levica ostaja "strupena" tudi pri 39 letih.

Ogromno je dela tudi ob igrišču, razmere v Dravi niso ravno idealne. Še več, so zelo težke. "V teh dneh zaključujemo vse potrebno za oddajo dokumentacije za licenciranje, poleg tega sem še trener selekcije U-11. Dan ima premalo ur, da bi lahko opravil vse, kar bi hotel, a seveda verjamem, da bo ves trud, ki ga vlagamo v želji, da bi uredili razmere in klubu zagotovili mirnejšo prihodnost, obrodil sadove. Ni nam lahko, takšnih in drugačnih težav nikoli ne zmanjka, vendar res močno verjamem, da bomo dosegli namen. Da bomo rešili Dravo. Moramo jo tudi zaradi številnih otrok v mlajših selekcijah. Ali predvsem zaradi njih," je odločen Nastja Čeh, ki je poslal apel tudi vodilnim možem NZS; "Pred dnevi sem zasledil, da je Uefa vsem nacionalnim zvezam namenila še dodaten milijon evrov. Menim, da bi lahko del teh sredstev razdelili med drugoligaše in jim na ta način pomagali, da lažje tekmujejo, da lažje preživijo. Denarja ni, vsi klubi se borimo iz tedna v teden, nekaj pomoči bi res ogromno pomenilo. Drugoligaškega prizorišča ne smemo zanemariti. Vedeti moramo, da je to poligon za številne mlajše igralce, ki bodo nekoč zaigrali v 1. SNL, in vsi skupaj se moramo truditi, da bi jim zagotovili primerne pogoje za njihov razvoj. Ne smemo dovoliti, da bi se morda ponovil primer, zaradi katerega je prvenstvo že okrnjeno."

CELOTNI POGOVOR Z NEKDANJI REPREZENTANTOM, V KATEREM JE RAZKRIL, KOLIKO ČASA NAMENJA TRENINGOM IN ŠE MARSIKAJ ZANIMIVEGA, SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Značke: nastja-čeh, drava, 2.-snl

Članki iz rubrike