kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 23.03.2017 08:09:58

Odziv staršev mladih igralcev v aferi Gliha: Takole se je dogajalo in takole se dogaja ...

Zgodba gre naprej oziroma zelo močno odmeva. Naša razkritja v zvezi s selektorjem izbrane vrste U-21 zelo močno odmevajo.

Potem ko smo v poznem torkovem večeru poslali v tiskarno sredino izdajo našega časnika, je bilo bolj ali manj jasno, da prihodnje jutro in dopoldan bržčas ne bosta običajna. In nista bila. Razlog je kakopak članek o ponavljajočem se vzorcu, ki ga pri sestavi mlade slovenske reprezentance pogosto uporablja selektor Primož Gliha. Pričakovali smo odzive. Pričakovali smo veliko odzivov, a da jih bo tako zelo veliko, tega pač ne.

Mlada slovenska reprezentanca bo danes odigrala prvo tekmo v letošnjem letu. Naši upi bodo gostovali v Nedelišću, kjer bodo merili moči s hrvaškimi vrstniki, sosedski spopad se bo začel ob 15.30. Primož Gliha se bo lahko prepričal o stvarnih zmožnostih nove generacije, ki naj bi krenila v nove kvalifikacije za evropsko prvenstvo, toda v nogometni javnosti na sončni strani Alp vendarle še vedno najbolj odmeva včerajšnji članek o skrb vzbujajočem vzorcu, ki ga selektor pogosto uporablja pri sestavi zasedbe.

Podrobnosti so znane, o njih ni treba še enkrat posebej razpredati, v pričakovanju današnje preizkušnje z južnimi sosedi bode v oči podatek, da so bili vpoklicani kar štirje igralci drugoligaša iz Ankarana. Med njimi tudi sin Primoža Glihe …
Pričakovali smo, da bo naše pisanje sprožilo številne odzive, a da jih bo tako veliko, si nismo predstavljali. Nikakor ne. In da bodo taki ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TEJ POVEZAVI

Članki iz rubrike