Mobilna verzija
gv
gv

Skomina Borutu Pahorju predal neprecenljivo darilo: Dres Reala, Mourinhev avtogram in posvetilo v slovenščini! (foto)

Marko Vavpotič

Najboljši slovenski sodnik Damir Skomina se je pred dnevi ustavil pri predsedniku Slovenije in mu podaril neprecenljivo darilo.

Dres enega najuspešnejših nogometnih klubov vseh časov je že sam po sebi zelo zaželen, če pa je na njem tudi avtogram nekdanjega trenerja Reala Joseja Mourinha, pa še toliko bolj. In ravno takšnega je dobil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ki mu ga je poklonil Damir Skomina. Še več, na dresu je celo posvetilo v slovenskem jeziku, kar je po Pahorjevih besedah prava redkost.

"Damir Skomina, mednarodno uveljavljeni slovenski nogometni sodnik, mi je podaril dres legendarnega nogometnega trenerja Joseja Mourinha. Dres je Mourinho podpisal, nanj pa zapisal posvetilo v slovenskem jeziku, kar je res izjemna redkost. Danes sem dres, kot sem bil obljubil, predal županji občine Črnomelj z željo, da ga prodajo v dobrodelne namene, sredstva pa namenijo belokranjskim otrokom. Dražba dresa se s tem začenja," je poleg objavljene fotografije zapisal Pahor. Kot nam je uspelo izvedeti, je na dresu zapisano posvetilo Mourinha, ki je Skomini v slovenskem jeziku sporočil: "Želim vam vse najbolje v vaši karieri."

pahor