Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 16.02.2017 19:11:55

Znano prizorišče finala pokala, kdo bo nasledil Zavrla?

Grega Wernig
Na Brdu pri Kranju je zasedal IO Nogometne zveze Slovenije.

Člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije so se sestali na drugi seji v novem mandatnem obdobju. Na tej so med drugim odločili, da bo finalni dan pokalnih tekmovanj spet v Kopru, seznanili pa so se tudi z odstopom dolgoletnega generalnega sekretarja Aleša Zavrla, ki odhaja k Evropski nogometni zvezi (Uefa).

Kot so sporočili z NZS, bo finalni pokalni dan 31. maja, najprej s tekmama mladinskega in ženskega pokala, glavna večerna tekma pa bo tekma finalistov pokala Slovenije na osrednjem igrišču koprske Bonifike.

Člani IO so sprejeli tudi koledar tekmovanj. Prvoligaško tekmovanje v sezoni 2017/18 se bo tako predvidoma začelo 15. julija s tekmami 1. kroga, medtem ko bo zadnji jesenski krog, v primeru primernega vremena, odigran 16. decembra (21. krog). Tekmovanje v 2. SNL se bo začelo 5. avgusta, jesenski del pa se bo končal 17. novembra. Poleg omenjenih točk so člani izvršnega odbora sprejeli tudi reprezentančni koledar za leto 2017, ki je v največji meri usklajen s koledarjem tekmovanj NZS in termini mednarodne nogometne zveze.

Izvršni odbor se je seznanil tudi z odstopom Aleša Zavrla z mesta generalnega sekretarja NZS. Zavrl je vlogo generalnega sekretarja Nogometne zveze Slovenije opravljal od februarja 2010 in bo od 1. marca svoje znanje in izkušnje prenašal na Uefo, kjer bo prevzel vodenje oddelka za licenciranje in finančni fair play. Kdo ga bo nasledil, za zdaj ni znano.

Članki iz rubrike