reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
0 10.02.2017 17:51:21

Se res lahko zgodi? Nafta z drugega mesta ne bo napredovala v 2. SNL?

Drago Wernig - TAKA
Prekmurska ravnica nestrpno pričakuje nadaljevanje prvenstva v 3. SNL – vzhod, ki ga na vrhu lestvice pričakujejo Lendavčani. In tam nameravajo tudi ostati, zagotavlja Srečko Ilić.

V Lendavi nočejo ničesar prepustiti naključju. V pričakovanju začetka nadaljevanja prvenstva na tretjeligaškem vzhodu so močno okrepili igralsko zasedbo in nato zelo pohiteli z začetkom priprav, za varovanci trenerja Slobodana Đurića sta tudi že dve prijateljski preizkušnji. Najprej so izgubili z Mariborčani, a se predstavili v nadvse spodbudni podobi, ob kateri so visoke ambicije popolnoma razumljive, nakar so hrvaškemu nižjeligašu Nedelišču nasuli sedem golov.

"Priprave potekajo po predvidenem programu in ob pravšnji zagnanosti fantov. Hkrati močno upamo, da bodo vremenske razmere kmalu dovoljevale tudi vadbo na naravnih površinah, ampak z do zdaj opravljenim smo zadovoljni," pravi Srečko Ilić, ki je pod vznožjem vinogradov odgovoren za kadrovanje. Kot smo že omenili, je bil med zimskim premorom zelo dejaven in mnogi podrobnejši opazovalci dogajanj so prepričani, da je sestavil igralski mozaik, ki bi bil prav gotovo konkurenčen tudi na drugoligaškem prizorišču. Nafta je vsekakor še močnejša, kot je bila jeseni, povrhu vsega izhodišče pred spomladanskimi izzivi ne bi moglo biti boljše. Vsi tekmeci ji gledajo v hrbet in Lendavčani so odločeni, da tako ostane vse do konca sezone.

Dobili smo celo namig, da naj bi Srečko Ilić nedavno v neki družbi razkril, da ga prvo mesto zanima tako močno, da bi ga drugo, ki prav tako vodi v 2. SNL, tako razočaralo, da najraje sploh ne bi napredoval. Kakopak smo ga preverili. "Drži, da sem rekel, da v primeru, da ne bi osvojili naslova prvaka oziroma bi zasedli drugo mesto, ne bi šel v višji kakovostni razred. Ampak to ni stališče kluba, temveč je takšno moje razmišljanje. Ker hočem biti prvi, drugo mesto me ne zanima. In verjamem, da upravičeno. Tudi zato, ker smo že od začetka na vrhu, poleg tega niti najmanj ne dvomim o tem, da imamo ekipo, ki je tega sposobna. Mar delamo zato, da bi bili drugi?" je potrdil in pojasnil nekdanji odlični branilec.

Značke: nafta, srečko-ilić

Članki iz rubrike