ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

sta
sta
0 22.12.2016 19:47:29

Nogometno leto na Slovenskem počastil tudi šef evropskega nogometa (FOTO)

Grega Wernig
Nogometna zveza Slovenije je na Brdu pri Kranju pripravila tradicionalni prednovoletni sprejem, ki so se ga udeležili številni ugledni gosti, na čelu s predsednikoma slovenske in evropske nogometne zveze Radenkom Mijatovićem in Aleksandrom Čeferinom.

"Izvolitev Čeferina za predsednika Uefe je Sloveniji prinesla pomen, ki se ga bomo zavedali šele čez leta," je v uvodnem nagovoru povedal Mijatović in poudaril, da želi NZS biti med najbolje organiziranimi zvezami v Evropi.

Dodal je, da v luči strategije NZS do leta 2020 hočejo prvo ligo narediti za najboljši športni produkt v državi in podvojiti število registriranih nogometašev na 80.000. "Z nogometom povezujemo generacije, izboljšujemo življenje," je dejal Mijatović in dal Čeferinu, prejšnjemu predsedniku NZS, posebno zahvalo za njegovo delo.

"V dobrih petih letih dela na NZS sem spoznal veliko dobrih ljudi. Ko sem postal predsednik Uefe, sem še dodatno spoznal, koliko je NZS odmevna v tujini. Dobili ste novega predsednika, za katerega sem prepričan, da bo odličen predsednik," pa je med drugim polni dvorani gostov povedal prvi mož Uefe.

Prireditev, na kateri so se spomnili tudi odmevnih dogodkov letošnjega leta, je popestrila plesna skupina Fičo Balet z izvedbo plesno-nogometne predstave 2:0.

Galerija

Članki iz rubrike