Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
3 08.12.2016 17:33:20

Afera v Hajduku, Pušnik zgrožen nad lažmi in razmišlja o tožbi

Grega Wernig
Pri južnih sosedih te dni odmeva afera v Hajduku, saj oče nogometaša Frana Vojkovića klub, predvsem pa predsednika Ivana Kosa in zdaj že nekdanjega trenerja Marijana Pušnika obtožuje, da sta nogometaševo udejstvovanje na igrišču pogojevala.

Po besedah razjarjenega Ivana Vojkovića mu je predsednik Hajduka dejal, da bo njegov sin igral le, če podpiše pogodbo s točno določenim agentom, eno od vlog pa naj bi odigral tudi Pušnik. 
"Zanikam vsa namigovanja gospoda Vojkovića. Žalosten sem, ko vidim, kaj govori, ker sem do njegovega sina pokazal razumevanje, pogovarjal sem se z njima izključno o njegovem obnašanju in njegovi igri. Želel sem mu dati dodatno motivacijo, da se dokaže, mu pomagati, danes pa mi njegov oče vrača na takšen načun. Predsednik od mene ni nikoli zahteval, da kakšnega igralca dam na igrišče ali pa ga umaknem iz kadra. To je bil eden od pogojev, ki sem jih postavil prvi dan. Prepričan sem, da se z vsako mojo izbiro niso strinjali, toda nikoli se niso vmešali v moje delo. Sem trener z dolgim stažem. Lahko se pogovarjamo o subjektivnem mnenju, kakovosti igre, trenerskih odločitvah, toda če bo gospod Vojković nadaljeval z lažmi, ga bom moral tožiti," je sporočil Pušnik.

Članki iz rubrike