evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Ekipa SN
Ekipa SN
1 08.05.2024 09:06:08

Se Benjamin Šeško res seli k Milanu?! Oglasil se je njegov agent in razkril, kaj se trenutno dogaja

Profimedia
O zanimanju Milana za Benjamina Šeška je posebej za Ekipo SN spregovoril njegov agent Elvis Bašanović.

Potem ko je 20-letni Benjamin Šeško ujel izjemno formo in se med strelce vpisal že na peti zaporedni tekmi Leipziga, so se v medijih ponovno močno povečala ugibanja o njegovem morebitnem prestopu. Najresnejša je včeraj prišla na naslovnico italijanske Gazzette, kjer trdijo, da se je zanj zelo resno ogrel Milan, ki je pripravljen plačati tudi rekordni znesek. 

O kredibilnosti poročanega so kolegi z Ekipe SN povprašali tudi Šeškovega agenta Elvisa Bašanovića, ki je ostal skrivnosten, a namignil na to, da se stvari le dogajajo: "Šeško je v vrhunskem klubu, ki spada med 15 najboljših na svetu in ima vse potrebno za razvoj. Ne mudi se nam nikamor. Je pa moje delo, da poslušam tiste najbolj kakovostne klube, ki si ga želijo v svojih vrstah, ter se skupaj odločimo, kot smo se vedno do zdaj; za tisti klub ali projekt, ki je za Benjamina najboljši. Več vam v tem trenutku težko povem." Čeprav bo na resnost možnosti, da bi 20-letni napadalec že letos ponovno menjal delodajalca, treba počakati do odprtja prestopnega roka, pa je več kot jasno, da si je Šeško s svojimi nastopi v drugem delu sezone povečal ceno in ponovno vzbudil zanimanje številnih največjih klubov na svetu.

Ali bo odšel v Milan, v kakšnega angleškega velikana ali pa ostal v Leipzigu, najpomembnejše je, da Šeško še naprej trdo dela in napreduje. Potem se mu ob njegovih izjemnih fizičnih predispozicijah in nogometnem talentu obeta še dolga in uspešna kariera. 

Članki iz rubrike