franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rb
rb
1 14.03.2024 18:25:27

Uf, kako huda kazen lahko doleti Simona Rožmana

fksarajevo.ba
Tekma je registrirana z izidom 0:3.

V sredo so nogometaši Sarajeva poskrbeli za škandal, ko so na povratni četrtfinalni tekmi proti Borcu iz Banjaluke predčasno zapustili igrišče. Jo prekinili. V tistem trenutku so gostje na Koševu vodili z 2:1 in bili po domačem remiju brez golov na poti v polfinale. Gostitelji so prepričani, da tudi oziroma predvsem po zaslugi sodniških odločitev, z odhodom z zelenice so izrazili protest nad delom delivcev pravice. Igralci se kakopak niso samovoljno odločili za takšno potezo. Naj to storijo, sta jih pozvala športni direktor Senijad Ibričić in trener Simon Rožman, pozneje je bil v bližini tudi predsednik Ismir Mirvić.

Že v četrtek se je sestala Tekmovalna komisija Nogometne zveze Bosne in Hercegovine ter dvoboj pričakovano registrirala z izidom 3:0 v korist Borca. O čem drugem ni razpravljala, vse ostalo je v domeni Disciplinske komisije.

Kazni naj bi bile znane v naslednjih dneh in vse kaže, da bodo zelo ostre. Sarajevu grozi odvzem od treh do šestih točk, kazni skoraj gotovo ne bo ubežal niti Simon Rožman. In lahko se zgodi, da ga kar nekaj čada ne bo na klopi … "Če športni delavec izzove prekinitev tekme, bo kaznovan s prepovedjo opravljanje funkcije od treh mesecev do enega leta," denimo pravi eden od členov disciplinskega pravilnika.

Članki iz rubrike