franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 07.03.2024 21:02:39

Visok poraz Sturma proti Lillu

Profimedia
Nogometaši graškega Sturma so na prvi tekmi osmine finala konferenčne lige gostili Lille in visoko izgubili z 0:3.

Sturm, pri katerem sta od začetka igrala tudi Slovenca Jon Gorenc Stanković in Tomi Horvat (slednji je igral do 77. minute, Gorenc Stanković pa celo tekmo), je proti Lillu izgubil predvsem po zaslugi izvrstnega napadalca francoske zasedbe Jonathana Davida. Ta je prvi gol dosegel v 28., drugega pa v 51. minuti, le malce pozneje je Kanadčan zapravil še priložnost za "hattrick".

Avstrijci so zatem zadeli okvir vrat, Francozi pa so praktično potrdili pot v četrtfinale v 71. minuti, ko je za izjemen zadetek poskrbel Edon Zhegrova, potem ko je zadel z velike razdalje z desne strani, žogo je poslal v zgornji kot čez domačega vratarja.


Ajax Amsterdam je gostil Aston Villo, tekma pa se je končala brez golov in s po eno izključitvijo v zadnjih minutah na vsaki strani. Molde je proti Bruggeu slavil z 2:1, potem ko je odločilni gol v 92. minuti dosegel Fredrik Gulbrandsen. Olympiakos je na prvem obračunu proti Maccabiju iz Tel Aviva izgubil z 1:4. Glavni mož izraelske ekipe je bil Eran Zahavi, ki je pri gostih dosegel dva zadetka, pri obeh je podal Milson.

Ob 21. uri so še tekme Dinamo Zagreb - PAOK Solun, Maccabi Haifa - Fiorentina in Servette - Viktoria Plzen, Union St. Gilloise pa bo gostil Fenerbahče Mihe Zajca.

Povratne tekme bodo čez en teden. Žreb parov za četrtfinale, polfinale in finale bo 15. marca, četrtfinalni obračuni bodo 11. in 18. aprila, polfinalni 2. in 9. maja, finale pa bo 29. maja v Atenah.

Članki iz rubrike