franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 17.02.2024 16:34:48

Atletico zanesljivo do nove zmage! Oblak ohranil prazno mrežo!

Profimedia
Nogometaši Atletica so v tekmi 25. kroga španske lige dosegli zanesljivo zmago. Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak in soigralci so visoko s 5:0 odpravili Las Palmas in na lestvici po točkah ujeli ter prehiteli doslej tretjo Barcelono, ki bo tekmo tega kroga igrala popoldne.

Atletico je imel pred tekmo 48 točk, zdaj je pri 51, kolikor jih ima tudi Barcelona, Katalonci bodo popoldne igrali s Celto.

Ekipa iz španske prestolnice je že v prvem polčasu zanesljivo tlakovala pot do zmage, v le petih minutah je dvakrat zadel Marcos Llorente v 15. in 20. minuti. Tudi v nadaljevanju atleti niso popuščali, že v 47. minuti je Angel Correa povišal na 3:0, isti igralec pa je bil uspešen še z bele točke v 62., potem ko so sodniki najstrožjo kazen dosodili po posredovanju Vara. Piko na i dobri strelski predstavi Madridčanov pa je postavil Memphis Depay v 87. minuti.

Poleg tekme Celta - Barcelona bosta danes na sporedu še dvoboja Osasuna - Cadiz in Valencia - Sevilla, že v petek sta Villarreal in Getafe igrala 1:1.

Vodilna kluba la lige bosta igrala v nedeljo in ponedeljek. Madridski Real, ki ima na prvem mestu 61 točk, bo v nedeljo gostoval pri Rayu Vallecanu, druga Girona (56) pa v ponedeljek v zadnji tekmi kroga pri Athleticu iz Bilbaa.

Članki iz rubrike