cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 04.01.2024 06:50:20

Norišnica! Kakšna tekma v Barceloni, Oblak na lastni koži spoznal moč Girone! (video)

Profimedia
Nogometaši madridskega Reala so v sredo na tekmi 19. kroga španske lige premagali Mallorco z 1:0 in začasno samevali na vrhu lestvice, po večernem obračunu Girone in Atletica Jana Oblaka pa so se Katalonci po točkah spet izenačili z galaktiki.

V Kataloniji je večerni derbi bolje odprla domača zasedba Girone. Povedla je po dobri minuti po zadetku Valeryja. Rdeče-beli so izenačili v 14. minuti, ko je prvič na tekmi zadel Alvaro Morata. Girona je nato dosegla še dva gola, v 26. minuti je bil natančen Savio, v 39. pa še Daley Blind. Morata je še pred polčasom znižal na 2:3 (44. minuta), le dve minuti kasneje pa so mu gol razveljavili zaradi prepovedanega položaja.


Je pa odlični španski napadalec v drugem delu le dosegel svoj 12. zadetek v sezoni, ko je bil natančen v 54. minuti. Ko je že vse kazalo na delitev točk, pa so domačini v 91. minuti prišli do zmage, potem ko je moral Oblak, ki je bil ta teden po izboru Ekipe SN izbran za najboljšega slovenskega nogometaša leta 2023, po zadetku Ivana Martina še četrtič po žogo v mrežo.

Na lestvici imata tako Real in Girona po 48 točk, po 38. pa jih imata Atletico in Barcelona, ki mora tekmo 19. kroga še odigrati.

Značke: atletico, girona, oblak

Članki iz rubrike