državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ro
ro
0 22.08.2023 09:09:21

Za Simonom Rožmanom druga tekma na klopi Sarajeva, prihaja na Koševo naslednja okrepitev iz 1. SNL?

Luka Vovk
Strokovnjak iz Štor z dvema zmagama.

Simon Rožman se je na klopi Sarajeva veselil še druge zmage. Potem ko je bil klub s Koševa ob debiji slovenskega strokovnjaka pred svojimi navijači prepričljivo boljši od Posušja, je v četrtem prvenstvenem krogu gostoval v mestu soli in z 2:1 premagal Tuzlo City. Bordo zasedba je oba gola dosegla že v uvodne pol ure, strelec drugega je bil nekdanji igralec Olimpije Almedin Ziljkić.

Ob tem dodajmo, da naj bi bil na seznamu želja športnega direktorja Sarajeva Senijada Ibričića tudi dragulj Aluminija Marko Brest. Predstavniki obeh klubov naj bi že navezali stike, a dogovora za zdaj še ni. Kidričani naj bi zahtevali 200 tisoč evrov odškodnine, kar se nekdanjim prvakom nekdanje skupne države leto dni pred iztekom pogodbe odličnega krilnega napadalca zdi preveč.

Do konca prestopnega roka se kljub vsemu lahko zgodi še marsikaj, obstajala pa naj bi precejšnja verjetnost, da naj bi Senijad Ibričić po Edinu Julardžiji v olimpijsko mesto privabil še enega igralca Domžal. To je Andrej Đurić, toda v Sarajevo naj bi se odpravil po 'obvozu'. Crvena zvezda je namreč aktivirala klavzulo v pogodbi, da ga lahko vrne na Marakano. Devetnajstletni branilec je tako zapustil rumeno družino, vendar ne bi bilo presenečenje, če bi bil Beograd če vmesna postaja na poti v prestolnico Bosne in Hercegovine.

Članki iz rubrike