benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 17.04.2022 11:31:45

V Atalanti se pripravlja NEKAJ VELIKEGA, kaj bo z Josipom Iličićem? TULE je odgovor!

Reuters
Čeprav se sezona še ni končala, v Atalanti že pogledujejo proti naslednji.

Poletje bo pri Atalanti očitno zelo pestro, saj v klubu razmišljajo o prihodnosti. Potem ko je ameriški podjetnik Stephen Pagliuca skupaj s partnerji pridobil 55-odstotni delež kluba, se v njem očitno obeta kar precej sprememb. To pomeni, da se bo veliko dogajalo tudi na nogometni tržnici.

Po poročanju spletne strani tuttomercato.web se bo kar nekaj igralcev poslovilo od ekipe iz Bergama, med njimi pa naj bi bil tudi Josip Iličić. Slovenski reprezentant je nazadnje igral januarja, odtlej pa je zaradi osebnih razlogov spet na stranskem tiru. Štiriintridesetletni Kranjčan je član Atalante od poletja 2017, ko ga je boginja kupila od Fiorentine in zanj plačala dobrih šest milijonov evrov odškodnine.


V tem času je Iličić v modro-črnem dresu zbral 172 nastopov, ki jih je začinil s 60 zadetki in 44 asistencami. Že številke govorijo, da je bil eden ključnih mož Atalante, kar se je videlo tudi po zanimanju nekaterih veliko večjih klubov, ki so ga želeli imeti v svojih vrstah. Toda takrat do prestopa ni prišlo, ker Atalanta svojega dragulja ni želela pustiti pod ceno.

Zdaj se stvari spreminjajo in kot pravijo informacije iz zahodne soseščine se želijo v Bergamu raziti z Iličićem, ki ima sicer pogodbo s klubom podpisano do poletja 2023. Seveda se mu ne bodo odrekli kar tako, Atalanta bo zanj zahtevala določeno odškodnino, bo pa zanimivo videti, kakšen bo tokrat interes za storitve Josipa Iličića, ki se je sicer soigralcem že pridružil pri vadbi. Do konca sezone bi ga posledično lahko še videli na igrišču, saj bi ga Atalanta tako postavila 'v izložbo'.

Poleg Iličića naj bi se bili v Atalanti leto pred koncem pogodbe pripravljeni odreči še enemu pomembnemu členu napadalnega dela ekipe - Luisu Murielu. Enaintridesetletni Kolumbijec je bil blizu odhoda že pozimi, a se stvari niso izšle po željah. Zanj naj bi pri Atalanti želeli iztržiti vsaj 15 milijonov evrov odškodnine.

Članki iz rubrike