IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

delovna-akcija, maja-ogorevc, irenca, pravljična-hiška Njena.si

Maja in Irenca, popolni kandidatki za Delovno ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
0 07.04.2022 11:10:14

Jojo SE VRAČA! Iličić s to potezo RAZKRIL VSE in poskrbel za VELIKO NAVDUŠENJE! Ste ga videli?! (FOTO)

Profimedia
Josip Iličić se je vrnil na treninge.

Atalanto nocoj čaka pomemben obračun četrtfinala lige Europa, ko bodo v Bergamu gostili rdeče bike iz Leipziga. Nemci v dvoboj vstopajo v vlogi favorita, Atalanta ni v formi, s katero je na kolena spravljala tudi velikane evropskega nogometa, so pa v Bergamu prejeli nov razlog za optimizem.
Na treninge se je vrnil slovenski nogometni čarovnik Josip Iličić, ki je bil z zelenic odsoten vse od 9. januarja, ko je sodeloval ob visoki zmagi nad Udinesejem. Ob novih psihičnih težavah se je Josip Iličić umaknil iz nogometa in oči javnosti, v zadnjem obdobju pa so kljub vsemu prišli prvi znaki, da se stvari obračajo na bolje.
Zadnji in najbolj zgovoren dokaz je Iličić priskrbel sam, ko je na družbenem omrežju Instagram s svojimi sledilci delil fotografijo s treninga. Italijani so potrdili, da se je slovenski maestro vrnil na treninge z ekipo, na evropskem dvoboju z Leipzigom sicer ne more pomagati, bo pa Gian Piero Gasparini na njegovo pomoč po vsej verjetnosti računal v zaključku italijanskega prvenstva, kjer Atalanta nujno potrebuje točke, če želi tudi v prihodnji sezoni sodelovati v evropskih tekmovanjih. Vrnitev Josipa Iličića je vsekakor dobrodošla novica tudi za Matjaža Keka in slovensko izbrano vrsto, ki jo junija čaka začetek novega cikla v ligi narodov.

Članki iz rubrike