roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

jz
jz
0 22.03.2022 21:46:18

Velika ČAST in hkrati VELIKA SRAMOTA! Poglejte kaj so ANGLEŽI naredili slovenskemu dragulju BENJAMINU ŠEŠKU. Označili so ga za DOMOBRANCA (foto)

alesfevzer.com
Angleška specializirana spletna stran Goal.com je pripravila spisek najboljših mladih nogometašev na svetu.

Najprej VELIKA ČAST: nogometni analitiki spletne strani Goal.com so slovenskega reprezentanta, ki igra za avstrijski RB Salzburg, Benjamina Šeška, uvrstili na deveto mesto najboljših mladih nogometašev na svetu. To je seveda izjemno priznanje za 18-letnega bisera, saj so za njim ostali izjemni talenti z vsega sveta. Ob imenu Benjamin Šeško so zapisali: "Moji soigralci so mi rekli, da sva si s Haalandom zelo podobna, posebej kar zadeva hitrost. Večina mi pravi celo, da sem boljši od njega!" so citirali Šeška in nadaljevali: Seveda tako živi Benjamin Šeško v slačilnici Salzburga, toda 'Mini-Haaland' že dokazuje, zakaj ga imajo za enega najboljših mladih napadalcev na svetu.  18-letnik je že dosegel dvoštevilčno cifro pri neposredni vpletenosti ob zadetkih v prvi sezoni, ko igra za prvo ekipo Salzburga. Zadel je tudi za slovensko reprezentanco, v kateri je postal najmlajši debitant v zgodovini. Šeško ima izjemne sposobnosti, njegova največja hitrost pa je 36,1 km/h, kar je zelo podobno kot Kylian Mbappe. Odličnega nogometaša resno opazujejo pri Bayernu, Liverpoolu in Tottenhamu, spremljajo pa ga tudi Manchester City, Juventus in Borussia Dortmund.

CELOTEN ČLANEK LAHKO PREBERETE NA TEJ POVEZAVI

Zdaj VELIKA SRAMOTA: so si pa pri Goal.com privoščili veliko sramoto. Fotografijo oziroma grafiko Šeška so opremili s... s staro slovensko zastavo (iz 14. oziroma 15. stoletja), kakršno je kot svoj simbol uporabljala tudi Domobranska vojska, ki je v II. svetovni vojni sodelovala z nemškim okupatorjem in tudi prisegla zvestobo Adolfu Hitlerju ter nemškemu rajhu.

O DOMOBRANSKI ZASTAVI

Z drugo svetovno vojno seveda Šeško nima nič, še manj z domobranci, zato bi se morala spletna stran Benjaminu opravičiti in takoj spremeniti zastavo ob njegovi grafiki. Verjeti moramo, da je napaka nenamerna, posebej v luči tega, da so 11. mesto na seznamu  mladih nogometašev, ki naj bi pripadlo Rusu Arsenu Zaharjanu, pustili prazno zaradi ruske invazije na Ukrajino. 

sesko
zajem zaslona

Članki iz rubrike