evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
2 29.12.2021 08:53:16

Usoda odmevne okrepitve v rokah brazilskega RONALDA! Bo on prvo darilo za Šimundžo?

Čeprav Ludogorec še zmeraj ni predstavil novega trenerja, pa ekipa že krepi svoje vrste za nadaljevanje sezone.

Od torkovega večera je jasno, da je Ante Šimundža zgodovina Mure. Iz murskosoboškega prvoligaša so sporočili, da so se z dosedanjim trenerjem sporazumno razšli, njegovo mesto pa bo zasedel Damir Čontala.

Kaj pa Šimundža? Slovenski strateg, ki je Muro popeljal do izjemnih uspehov, naj bi bil vse potrebno dogovorjen z bolgarskim Ludogorcem, čeprav obstajajo določeni dvomi, ali bo do dogovora sploh prišlo. Če je vse kazalo, da je z Bolgari dogovorjen o vseh podrobnosti in da manjka le še podpis pogodbe, do tega še kar ni prišlo. Kaj se dogaja? To vprašanje si zastavljajo številni, morda pa so v klubu prezaposleni s sestavljanjem mozaika za nadaljevanje sezone.



V torek je klub zapustil hrvaški vratar Kristijan Kahlina, prišlo je nekaj novih okrepitev, pred vrati pa je tudi Brazilec, ki bi lahko bil prva okrepitev v dobi Anteja Šimundže. 

To je 20-letni Igor Thiago Nascimento Rodrigues iz Cruzeira, njegova nadaljnja usoda je v rokah Ronalda. Pravega Ronalda. Brazilskega. Dvakratni svetovni prvak je nedavno kupil 90 odstotkov slavnega kluba in mora takoj in zdaj poravnati 7,7 milijona evrov dolga za nemoteno delovanje zasedbe iz Belo Horizonteja. Zdi se, da bo privolil v odhod talentiranega napadalca, za katerega naj bi Ludogorec odštel milijon evrov odškodnine. V več obrokih ...

Značke: ludogorec, šimundža

Članki iz rubrike