volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
19 13.01.2021 09:11:53

Čeferin: Jaz V POLITIKI? Rad bi jih ŠE MALO PRESTRAŠIL! Zanimivo, kako JIH JE STRAH! Zato mi je ...

Aleksander Čeferin v svojem slogu v intervjuju za Nedeljski Dnevnik.

Ob številnih pikrih opazkah na račun slovenske politike, predvsem oblasti, je predsednik Uefe še enkrat odgovarjal na vprašanje, ali se vidi v slovenski politiki. In odgovoril, da za to absolutno ni nobenih možnosti. Iz več razlogov. Je pa dejal, da si želi, da bi lahko odgovoril drugače. "Do neke mere me zabava, na drugi strani pa mi je žal, da vam ne morem odgovoriti, da me politika zanima, ker bi s tem zavajal vse pozitivno misleče ljudi v Sloveniji," je dejal. 

Žal pa mu je iz točno določenega razloga: "Hkrati pa bi rad one druge še malo prestrašil. S tem, ko me na vsak način poskušajo diskreditirati, dokazujejo, da jih je strah," poudaril in se k temu strahu vrnil še malce pozneje v sijajnem intervjuju za Nedeljski Dnevnik. "Govorice mi pripisujejo, da sem se menda pogovarjal s poslanci stranke SMC, pri čemer nikogar od njih še nisem videl in ne poznam. Menda se pogovarjam tudi s Šarčevim svetovalcem za varnost Damirjem Črnčecem, ki sem ga v življenju enkrat videl pred desetimi leti na nekem predavanju …" je razlagal.

In nadaljeval: "Tako da se očitno vključujem na neki nadnaravni ravni. Je pa zanimivo videti, kako strah jih je. Pri teh ljudeh sem vseeno pričakoval malo več trdnosti, mislil sem, da so bolj pogumni. Pa niso. Predvsem so nebogljeni in so se v izrednih razmerah, v katerih naj bi po prepričanju nekaterih funkcionirali dobro, popolnoma zgubili," je zaključil to temo. 

Članki iz rubrike