volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 04.01.2021 10:46:57

Športni direktor RIJEKE stresel regijo: ROŽMANOVA odškodnina bi podrla EVROPSKE REKORDE! Tu so podrobnosti ...

Profimedia
Športni direktor Rijeke Ivan Mance o statusu Simona Rožmana.

Po slovesu od Domžal je Simon Rožman hitro našel nov klub, na klopi Rijeke je nasledil nekdanjega trenerja Olimpije Igorja Biščana. Nekaj je bilo takšnih, ki so dvomili o tem, da se bo Simon Rožman dolgo obdržal na Reki.

A mladi slovenski strokovnjak je uspel prepričati vodstvo kluba in tudi navijače. Med drugim je z Rijeko osvojil pokal, se uvrstil v skupinski del lige Europa, trenutno pa so na četrtem mestu lestvice hrvaškega prvenstva, vendar je lestvica zelo zavajajoča, saj ima na primer drugi Osijek 16 odigranih tekem, Rijeka pa le 11. 

O Rožmanu je spregovoril tudi športni direktor kluba Ivan Mance in razkril skrivnost iz njegove pogodbe:"Naši zadnji trije trenerji so bili fantastični. Matjaž Kek je klub dvignil na raven, na kateri ni bil nikoli, Igor Bišćan je prinesel zmagovalni duh, ki ga lahko ima le šampion, Simon Rožman pa nekakšno novo kulturo dela. V nogometu ni nič zagotovo, a dejstvo je, da je Simon v Rijeki zadovoljen in je na klub tesno vezan tudi s pogodbo. Če bi komu prišlo na misel, da nam ga vzame, bi bil to rekorden prestop trenerja v zgodovini. Če ne na celem svetu, pa prav gotovo na vzhodu Evrope. To ni najpomembnejše, pomembno je to, da ko se pogledamo v oči, vemo, kaj moramo delati v prihodnosti. Upam, da bo Rožman še dolgo v Rijeki. Je nogometni fanatik, veliko dela na sebi in verjamem, da iz dneva v dan raste s klubom. Verjamem vanj, ima širino, govori več jezikov, njegova socialna inteligenca je na visoki ravni. Pred njim je prav gotovo zelo dobra trenerska kariera."

Značke: simon-rožman, rijeka

Članki iz rubrike