ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ro
ro
2 25.10.2020 10:05:35

Luka Zahović NI HOTEL z igrišča, trener je bil NEOMAJEN (foto)

pogonszczecin.pl
Nekdanji član vijoličastih je moral predčasno z igrišča.

Luka Zahović je odigral še drugo tekmo v dresu Pogona in prvo na domačem stadionu v Szczecinu, ki sicer doživlja temeljito prenovo. Na nasprotni strani je bila Legia, v obračunu z aktualnimi prvaki sta mreži ostali nedotaknjeni.

Nekdanji napadalec vijoličastih je bil v začetni enajsterici gostiteljev in igral do 75. minute, ko je zelenico zapustil s povito glavo, kar je bila posledica trka z Igorjem Lewczukom. Zdravniki so 24-letnega Mariborčana oskrbovali kar nekaj časa, domača klop je nemudoma pripravljala menjavo, toda ko je bil spet na nogah, je Luka želel ostati na igrišču. "Dajte mi še dve minuti in potem bomo videli, kakšno bo stanje. Dobro sem, dovolite mi, da poskusim," je po poročanju klubske spletne strani strokovnemu vodstvu sporočal dvakratni strelski kralj slovenskega prvoligaškega prizorišča, toda trener je bil drugačnega mnenja.

"Da, želel je nadaljevati z igro, toda nismo želeli tvegati, poškodbe glave so lahko zelo hude. Ko je zapustil igrišče, je bil seveda razočaran, toda na klopi smo imeli povsem pripravljene in igralce lačne dokazovanja. Po tekmi sem se pogovarjal z Luko in dejal mi je, da je dobro. Vse kaže, da je v redu, kar je seveda najpomembnejše," je pojasnil trener Kosta Runjaić.

zahovic luka pogon
pogonszczecin.pl

Članki iz rubrike