sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 05.10.2020 11:09:13

Kakšno POIGRAVANJE s tekmeci?! Reprezentančni debitant 'TRGA' na Poljskem! (video)

Rakow Czestochowa
Trenutno je David Tijanić eno najbolj vročih imen poljskega prvenstva, z odličnimi predstavami pa si je prislužil tudi poziv selektorja Matjaža Keka.

Triindvajsetletni Ljubljančan je pozimi iz kranjskega Triglava prestopil v Rakow Czestochowo, kjer se je odlično znašel. Sprva je imel sicer nekaj težav s poškodbo, a je kmalu pokazal, da bo gonilna sila ekipe.

Rakow je trenutno hit poljske lige, v šestih krogih je štirikrat zmagal ter po enkrat remiziral in izgubil, s 13 osvojenimi točkami pa ga najdemo na vrhu prvenstvene lestvice. S 15 doseženimi goli je Rakow tudi najučinkovitejše moštvo v tekmovanju.



Konec tedna je Rakow s 3:0 premagal Wislo Plock, David Tijanić pa je bil spet eden od junakov svoje ekipe; bivši član Olimpije je bil asistent pri drugem zadetku, pri katerem je tekmečevo obrambo izigral tako, da je soigralcu prefinjeno podal s peto (akcija se začne pri 1:17 minute). Zadnji gol pa je zabil kar sam, ko je na izjemen način preigral gostujočega vratarja in nato žogo pospravil v prazna vrata (akcija se začne pri 3:27 minute).

Tijanič je v šestih krogih v statistiko vpisal tri gole, kar ga uvršča na drugo mesto klubske lestvice strelcev, ob tem pa je prispeval še tri asistence.

Članki iz rubrike