franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
6 06.08.2020 14:40:56

NARAVNOST V SRCE! Ob tem, kar so Josipu Iličiću naredili navijači v Bergamu, ne boste ostali ravnodušni! (foto in video)

Profimedia
Josipa Iličića pogreša cel Bergamo.

V zadnjih dveh tednih je po svetu močno odmevala zgodba o Josipu Iličiću. Slovenski zvezdnik se je iz oči javnosti umaknil zaradi osebnih težav, Atalanta mu je dovolila povratek v Slovenijo, da v družinskem krogu reši te težave. Kakršne koli so že. 

Toda dejstvo je, da mu v teh težkih časih ob strani stoji cela Slovenija, ob strani mu stoji cel klub, cel Bergamo, ki je v zadnjih letih postal njegov dom. Nogometaši Atalante so svojo podporo pokazali po zadnji tekmi z Interjem, ko so vsi člani ekipe pozirali z njegovim dresom. Za izjemno gesto pa so poskrbeli navijači. Umetnik iz Bergama je ustvaril prav poseben plakat z Iličićevo podobo, grbom Atalante in Triglavom, simbolom Slovenije ter njegovo legendarno številko 72. In skupaj še z nekaterimi navijači Atalante je te plakate v znak podpore slovenskemu zvezdniku izobesil po celem mestu. "S tem želimo Iličiću vsi sporočiti, da ga imamo radi. Bergamo je tvoj dom. Kadarkoli želiš, z nogometnimi čevlji ali brez njih, pridi, da skupaj spijemo pivo," so sporočili zvezdniku Atalante. 

josip ilicic bergamo

Članki iz rubrike