sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

nu
nu
0 15.07.2020 10:54:18

Nepričakovan ZASLUŽEK ZA MARIBOR?!? Bivši član vijoličastih ZBIRA PONUDBE, v primeru prestopa bi ...

alesfevzer.com & vszi
Bo Žan Celar zamenjal delodajalca?

Žan Celar spada med najbolj obetavne slovenske nogometaše, toda hkrati je res, da njegova prva sezona v članskem nogometu ni bila ravno najbolj uspešna. Gorenjec je bil dvakrat posojen: najprej je igral za Cittadello, nato še za Cremonese. V serie B je zbral 19 nastopov, na katerih se je med strelce vpisal dvakrat, dva zadetka je dodal tudi v pokalu. Zagotovo je pričakoval več, a kljub vsemu je 21-letnik očitno še naprej vroča roba na Apeninskem polotoku.


Kot poročajo italijanski mediji, ima Celar nemalo snubcev, kar bi lahko bila odlična novica tudi za - Maribor! Če bi Celar namreč poleti prestopil, bi - tako italijanski mediji v teh dneh - 10 odstotkov celotne odškodnine romalo tudi na naslov kluba iz Ljudskega vrta. Toda kako verjetno je, da bo prestopil? Da se bo preselil drugam, ni daleč od resnice. Da mu ne manjka ponudb, menda prav tako. Toda hkrati je res, da ga Roma menda noče prodati, marveč vnovič zgolj posoditi. Maribor bi v tem primeru seveda moral počakati na dodaten zaslužek ...

Celar je menda zanimiv predvsem klubom iz druge italijanske lige, zanj pa se je še kako močno ogrel tudi Palermo! Ta se je po bankrotu znašel na dnu, a si je letos že priigral napredovanje v tretjo ligo. Uprava se trudi, da bi bil klub konkurenčen tudi v serie C, med drugim je želja Celar, toda slovenski mladec menda ni pretirano naklonjen ideji, da bi v prihodnje igral v tretjeligaški konkurenci.

Članki iz rubrike