Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 08.03.2020 18:58:42

VROČ KOT KOSTANJ! Slovenski reprezentant STOODSTOTEN, selektorju Keku se smeji (VIDEO)

Jurij Kodrun
Slovenska reprezentanca po neuspešnih kvalifikacijah za evropsko prvenstvo obrača nov list, zato z velikim zanimanjem spremljamo formo Kekovih izbrancev.

Eden tistih, ki se lahko pohvali z izvrstno formo je brez dvoma 30-letni vezist Denis Popović, ki se je prejšnji mesec iz Švice vrnil v Rusijo. Potem ko je lani poleti iz Orenburga prestopil v Zürich, je zdaj okrepil Krila Sovjetov iz Samare.

Očitno mu Rusija ustreza, saj je po prihodu v novi klub že na drugi zaporedni tekmi meril v polno. Najprej je ob debiju prejšnji teden dosegel zadetek proti svojemu nekdanjemu klubu Orenburgu, v dresu katerega je, zanimivo, za končnih 1:1 zadel nekdanji član Olimpije Ricardo Alves, danes pa je odločil tekmo v 350 kilometrov oddaljenem Kazanu – na najbližjem gostovanju v tekmovanju.

popovic


Mrežo domačega Rubina je Celjan, ki je doslej zbral šest nastopov za slovensko izbrano vrsto, zatresel v 42. minuti, potem ko je prejel dolgo podajo v nasprotni kazenski prostor, vratarja gostiteljev pa je pretkano ukanil z lobanim strelom. V nadaljevanju je sodnik na obeh straneh izključil po enega igralca, izid pa se ni spremenil. Krila Sovjetov so s šestimi zmagami, štirimi remiji in 11 porazi na 12. mestu 16-članske prve ruske lige.

Popović je z dvema zadetkoma na dveh tekmah kot novinec v ekipi najbolj vroč nogometaš svoje ekipe, ki pa je do konca sezone čaka krčevit boj za obstanek v družbi najboljših.

Članki iz rubrike