zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

nu
nu
0 09.02.2020 07:51:40

Kakšna drama! Luka Elsner je bil na pragu največje senzacije s francoskim velikanom, nato pa je sledil velik šok! (video)

Profimedia
Luka Elsner je bil na pragu senzacije na tekmi z Monacom.

Po tem, ko je v zadnjem krogu francoskega prvenstva Luka Elsner po remiju z 0:0 prišel do točke z veliki Lyonom, je njegov Amiens tokrat čakala še en peklensko zahteven tekmec - Monaco. Nekdanji strateg Domžal se je v zadnjih tednh znašel v nemilosti navijačev, ki so zahtevali njegov odstop, Amiens je namreč na mestih, ki vodijo v drugo ligo, v tem težkem obdobju mu na roke ne gre niti nor razpored. Po Lyonu in Monacu ga namreč čaka še PSG. 

Na domači tekmi z Monacom se je za Elsnerja začelo sanjsko. Po veliki napaki gostujočega vratarja je Amiens prišel do vodstva z 1:0 že v 9. minuti tekme, nato pa so to vodstvo držali trdno v rokah. Ko se je nekaj minut pred koncem tekme zdelo, da bo Elsner osvojil najpomembnejše tri točke, pa je sledil kolaps. Za goste je v 85. minuti tekme izenačil Ben Yedder, pravi šok pa je Elsner doživel v 93. minuti tekme, ko je za zmago po podaji Cesca Fabregasa zadel Islam Slimani.

Vrhunce tekem si lahko ogledate TUKAJ

Članki iz rubrike