zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 02.12.2019 16:44:09

OGLASIL SE JE WHATSAPP! Ko je Slovenec zadel še na peti zaporedni, mu je čestital celo ZVEZDNIK IZ BUNDESLIGE

Švicarski mediji primerjajo Kramerja s Kramerjem. In postavljajo Kramerja proti Kramerju, kot je naslov filmski klasiki iz leta 1979.

Triindvajsetletni napadalec, ki je slovensko prvo ligo okušal komaj eno sezono (2016/17 v dresu Aluminija), je namreč po prihodu v švicarski Zürcih to poletje na prvih 11 ligaških in dveh pokalnih tekmah v 600 minutah uspel zgrešiti vse. To je bil prvi Kramer, tako Švicarji. Drugi Kramer je na zadnjih petih prvenstvenih tekmah dosegel šest zadetkov in v dobrem mesecu splezal do osmega mesta lestvice strelcev švicarske superlige.


In zdaj se Švicarji sprašujejo, kateri Kramer je pravi Kramer. Vse se je prelomilo na tekmi z Baslom, ki jo je za končnih 3:2 odločil prav Slovenec. "Po tej zmagi smo ugotovili, da lahko premagamo vsakogar," je po zadnji tekmi švicarskim novinarjem razlagal novi zvezdnik lige, ki je prišel iz nemškega nižjeligaša – iz druge ekipe Wolfsburga – na priporočilo Admirja Mehmedija (nekdanjega napadalca Züricha, danes pa člana prve ekipe Volkswagnovega kluba).

V makedonskem Gostivarju rojeni Albanec je Slovencu po zadnjem zadetku – za sobotno zmago v gosteh pri Xamaxu z 1:0 – čestital prek whatsappa. Zürich je od tiste zmage nad Baslom s petimi zaporednimi polnimi izkupički prepolovil zaostanek za vodilnimi Young Boysi, ki pa še vedno znaša sedem točk.

Značke: blaž-kramer, zurich

Članki iz rubrike