favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 18.10.2019 19:26:21

Stvari so se DRASTIČNO SPREMENILE: Tole so KLJUČNI DNEVI za prihodnost Mihe Zajca!

Profimedia
Po selitvi iz Empolija v Fenerbahče se stvari niso izšle po željah Mihe Zajca.

Potem ko je v drugem delu prejšnje sezone dobil nekaj priložnosti za dokazovanje v turškem velikanu, je na začetku te padel v drugi plan. Že poleti se je veliko govorilo o tem, da se 25-letnemu

Šempetrčanu ne obeta prav nič dobrega, trener Ersun Yanal je raje dal prednost izkušenemu Nemcu Maxu Kruseju. Klub ga je celo skušal prodati, imel nekaj snubcev, med katerimi lahko izpostavimo Betis in Krasnodar, toda nihče ni želel plačati zahtevane odškodnine. Fener je za Zajca skušal iztržiti med osem in deset milijonov evrov.



Posledično je Zajc ostal v Istanbulu in na priložnost praktično ves čas čaka na klopi. Doslej je na igrišče stopil trikrat in na njem skupno preživel zgolj 82 minuti. Toda stvari so se v zadnjih dneh konkretno spremenile. Enaintridesetletni Kruse se je namreč poškodoval, zato trener Yanal razmišlja o tem, kdo ga bo nadomestil v začetni enajsterici. Na voljo ima Zajca in pet let mlajšega domačega vezista Ferdija Kadiogluja. Slednji je v tekočem prvenstvu zbral štiri nastope, v 87 minutah pa v statistiko vpisal gol in podajo.

Fanta sta na zadnjem treningu dala vse od sebe, da bi trenerja prepričala, komu bo ponudil mesto v prvi postavi. Informacije, ki prihajajo iz Turčije, pravijo, da bo nedeljski obračun 8. prvenstvenega kroga med Denizlisporjem in Fenerjem vendarle začel slovenski vezist. Če bo res tako, bo na njegovih plečih kar precejšnje breme, saj bo od tega nastopa odvisna njegova prihodnost pri istanbulskem klubu.

Članki iz rubrike