Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
8 06.10.2019 13:42:37

Milanič po tekmi z Muro 'UBIL' svojega VAROVANCA: Ne moremo biti zadovoljni s tem, KAR DELA!

Grega Wernig
Hude kritike Darka Milaniča na račun svojega nogometaša.

Trener Maribora Darko Milanič je bil po tekmi z Muro zelo zadovoljen s predstavo svojih nogometašev. Kot je poudaril sam, so za popolno veselje manjkali le zadetki v črno-beli mreži. Strateg vijoličastih je pohvalil številne svoje varovance, a enega je pokritiziral. In to močno pokritiziral. Kar sam od sebe. 


Milanič je namreč na novinarski konferenci prejel vprašanje, kako ocenjuje napredek Nemanje Mitrovića od prihoda v Ljudski vrt to danes. "Nemanja je igral odlično. Pravi štoper. Zelo sem zadovoljen z njim. Upa si priti visoko, upa si priti blizu igralca, sili obrambo visoko," je Milanič hvalil Mitrovića. 

Nato pa sam od sebe pokritiziral - Špira Peričića! "Njegov sodelavec levo pa bo moral še veliko, veliko trenirati. Ne moremo biti zadovoljni s tem, kar dela. Prvi polčas je odigral slabo, v drugem pa – vse, kar je nasprotnik naredil, je bilo po naši levi strani. Ne smemo se sprenevedati, to ni dovolj dobro," je kar bruhalo iz mariborskega trenerja, ki je dodal, da bo v nadaljevanju prvenstva priložnost dobil Luka Koblar. Že na naslednji tekmi proti Taboru, na kateri Peričić seveda ne bo smel igrati, saj je bil na tekmi z Muro izključen, morda pa tudi za naprej ...

Članki iz rubrike