ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 18.09.2019 23:16:52

Bivši član CELJA s hat-trickom 'RAZMONTIRAL' Iličićevo Atalanto! (video)

Jurij Kodrun
Drugi dan prvega kroga lige prvakov je poskrbel z nekaj izjemno zanimivimi obračuni. Med drugim tudi s slovenskim dvobojem, v katerem je bil Petar Stojanović z Dinamom kar s 4:0 boljši od Josipa Iličića in njegove Atalante. Junak obračuna pa je bil s hat-trickom bivši član Celja ...

V skupini C je Dinamo doma visoko ugnal Atalanto. Zagrebčani so povedli v 10. minuti prek Marina Leovca, prednost pa podvojil z zadetkom Mislava Oršića v 31. minuti. V 42. minuti je bivši nogometaš Celja (v slovenskem prvenstvu je v sezoni 2014/15 odigral 13 tekem in zabil dva gola) povišal na 3:0, hat-tricka pa se je veselil z golom v 68. minuti. Na drugi tekmi je v skupini je Manchester City gostoval pri Šahtjorju in slavil s 3:0. Riyad Mahrez je goste popeljal v vodstvo v 24. minuti, v 38. je za sinjemodre zadel Ilkay Gündogan. Gabriel Jesus pa je v 76. minuti poskrbel za končni rezultat - 0:3.

V skupini A sta Brugge in Galatasaray igrala 0:0, močno oslabljeni PSG pa je brez Neymarja, Cavanija in Mbappeja kar s 3:0 odpravil madridski Real. Prvi in drugi gol je zabil bivši član Reala Angel di Maria, v zadnji minuti pa je piko na i postavil Thomas Meunier.

V skupini B je Olympiacos remiziral s finalistom zadnje izvedbe lige prvakov Tottenhamom. Čeprav so Londončani povedli z 2:0, je bilo na koncu 2:2. Za Grke sta zadela Daniel Podence in Mathieu Valbuena, za Angleže pa z bele pike Harry Kane in Lucas. Na drugi tekmi je Bayern s 3:0 premaqal Crveno zvezdo. Kingsley Coman je mrežo gostov načel v 34. minuti, na 2:0 je v 80. minuti povišal Robert Lewandowski, pod zadnji zadetek pa se je v 90. podpisal Thomas Müller.

V skupini D se je derbi med Atleticom in Juventusom končal za 2:2. Juan Cuadrado je gostom priigral vodstvo v 48. minuti, Blaise Matuidi pa je 17 minut pozneje tega celo podvojil. Nato je sledil povratek madridske zasedbe. V 70. minuti je Stefan Savić prepolovil zaostanek, Hector Herrera pa je v 90. minuti izenačil na 2:2. Bayer pa je gostil Lokomotiv iz Moskve in izgubil z 1:2, vsi trije zadetki pa so bili doseženi že v prvem polčasu.

Galerija

Članki iz rubrike