franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 07.01.2019 13:21:32

Končno BELI DIM glede prihodnosti Jana Oblaka?! Kot kaže, DVOMOV NI VEČ, Slovenec bo ...

Profimedia
Bo Jan Oblak ostal pri Atleticu?

Prihodnost Jana Oblaka je že nekaj mesecev ena glavnih tem v španskih športnih medijih. Številni trdijo, da bo Slovenec odšel drugam, saj naj bi pogajanja z Atleticom že pred časom obstala na mrtvi točki. Toda če gre verjeti pisanju radijske postaje Cadena COPE, potem je zdaj prišlo do preobrata, ki bo navijače kluba iz Madrida še kako navdušil. Oblak naj bi bil namreč zdaj najbližje podpisu nove pogodbe, do tega dejanja bi lahko prišlo že v kratkem.


Oblak, ki prav danes praznuje 26. rojstni dan, je sicer pogodbeno vezan na Atletico do leta 2021, ob tem ima odkupno klavzulo v višini 100 milijonov evrov. Če bo Škofjeločan res podaljšal sodelovanje s klubom iz prestolnice Španije, se bo njegova odkupna klavzula neprimerno zvišala, Oblak bo v tem primeru deležen občutne povišice mesečne plače.

Spomnimo, v preteklosti so tuji mediji Oblaka povezovali s številnimi klubi: najglasneje se je omenjal Paris Saint-Germain, z njim naj bi se spogledovali tudi Liverpool, Manchester United in še kdo. A očitno bo otrok Olimpije ostal, kjer je. Če gre seveda verjeti najnovejšim informacijam iz Španije ...

Članki iz rubrike