profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 28.11.2018 22:02:08

Jan Oblak spet NAVDUŠIL: S TO potezo je v OČEH NAVIJAČEV postal še VEČJI! (video)

Reuters
V petem krogu skupinskega dela lige prvakov je bil Atletico na svojem igrišču z 2:0 boljši od Monaca in se je že uvrstil v nadaljevanje tekmovanja.

Domačini so vlogo favorita začeli upravičevati že kmalu po prvem sodnikovem žvižgu, saj je Koke gostujočo mrežo razdevičil v drugi minuti.

Po polovici prvega polčasa je bilo že 2:0, v polno pa je meril Antoine Griezmann. Monačani resnično preživljajo težko obdobje, izpad iz lige prvakov še ni tako boleč, veliko huje je, da je pred njimi ogromno dela v boju za obstanek med francosko elito. Da, tako slabo gre Monacu.

Jan Oblak je seveda zasedel svoje mesto med vratnicama Atletica, vendar ni imel pretirano veliko dela. Pravo preizkušnjo je doživel v 83. minuti, ko so gostje po Savićevem igranju z roko v kazenskem prostoru dobili enajstmetrovko, in zaradi drugega rumenega kartona ostali brez srbskega branilca.

Najstrožjo kazen je izvajal (nekdanji) ljubljenec navijačev Atletica Radamel Falcao, ki je ob vstopu v igro v drugem polčasu dobil glasen aplavz s tribun, čeprav se je od rdeče-belega dresa poslovil pred dobrimi petimi leti. Kolumbijec je Oblaka poslal v eno stran, žogo v drugo, in ko se je zdelo, da bo ta končala v mreži, je zletela mimo vrat.

Seveda je bil po zapravljeni priložnosti zelo razočaran, takrat pa je na sceno stopil slovenski čuvaj mreže in ga začel tolažiti. Ni se zgodilo prvič, da smo Oblaka videli, kako tolaži tekmece. Seveda je s tem v očeh navijačev Atletica postal še večji, posnetek njegove geste pa je hitro obkrožil svet.

oblak falcao re
Reuters

Članki iz rubrike