franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 12.09.2018 00:04:28

V elitni družbi RONALDA in DŽEKA: Miha Zajc v Italiji vse bolj OPOZARJA NASE

Profimedia
Slovenski reprezentant je že nekaj časa v odlični formi.

Strokovnjaki v Italiji so si enotnega mnenja: Miha  Zajc je eden tistih nogometašev, ki so na začetku nove sezone najbolj pozitivno presenetili v serie A. Nekdanji član Olimpije je bil na treh tekmah eden najvidnejših nogometašev Empolija, marsikaj o tem pove že dejstvo, da je svojim soigralcem pripravil kar osem priložnosti; le trije so jih v celotni ligi več.


Zajc pa izstopa še glede enega statističnega podatka. Pri Empoliju ga namreč ni junaka, ki bi v uvodnih 270 minutah sprožil več strelov proti golu tekmecev. Primorec je zabeležil deset strelov, enako kot Ciro  Immobile, večkrat so v celotni italijanski ligi poskušali le še trije nogometaši. In dva od teh sta velika zvezdnika: Cristiano  Ronaldo (Juventus) in Edin  Džeko (Roma). Ter Seko  Fofana (Udinese) ob njima. Italijanski mediji ob tem pišejo, da je Zajc v tem trenutku bržčas celo največji osmoljenec v serie A, saj mu je okvir gola doslej že kar trikrat preprečil veselje.

Kakorkoli, v Toskani so s slovenskim nogometašem, ki je pretekli teden zatresel mrežo Bolgarije, lahko še kako zadovoljni. Nič čudnega torej, da se vse glasneje govori o tem, kako je nova pogodba zanj že pripravljena.

Članki iz rubrike