stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 20.05.2018 19:27:21

JOSIP ILIČIĆ tik pred prestopom v EVROPSKEGA VELIKANA: Kluba dosegla načelni dogovor!

Nocoj se bo končalo italijansko prvenstvo, ob 20.45 se bosta med drugim Lazio in Inter udarila za četrto mesto, ki vodi v ligo prvakov.

Milanski klub je v precej slabšem položaju, saj za uresničitev želja rabi zmago v Rimu, toda kljub temu odgovorni že sestavljajo ekipo za naslednjo sezono. Ena izmed glavnih tarč pa je Josip Iličić, za katerim je odlična sezona pri Atalanti.

Pred nekaj dnevi je predsednik Atalante Percassi zanikal kakršenkoli dogovor med kluboma, v katerem bi bilo vse dorečeno o Iličićevem prestopu v Inter. Je pa res, da sta se kluba pogovarjala o tej možnosti in to večkrat!



Po zadnjih informacijah sta celo sklenila načelni dogovor o tem, da se bo Iličić poleti dejansko preselil k Interju. Naslednji teden pa naj bi bil ključen glede uresničitve posla. Govori se, da naj bi kot del odškodnine za Iličića Inter poslal nekaj svojih mladih igralcev v Atalanto

Slovenski reprezentant je v Atalanto prišel lani poleti, potem ko je prejšnja štiri leta preživel pri Fiorentini, za modro-črne pa je 30-letnik nastopil na 40 tekmah, na katerih je zabil 15 golov in prispeval še deset asistenc.

Članki iz rubrike