profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 08.04.2018 13:08:20

Desničar z UBIJALSKO LEVICO: Sanjski zadetek Benjamina Verbiča, Slovenec v Ukrajini z VOLEJEM razparal nasprotnikovo mrežo (video)

vszi
Izjemen zadetek slovenskega reprezentanta v ukrajinskem prvenstvu.

Benjamin Verbič je v zimskem prestopnem roku pomahal v slovo Danski in se preselil v Ukrajino, kjer zdaj nosi dres Dinama iz Kijiva. In mu gre tudi tam dobro od rok. Oziroma nog. Tokrat je bil eden od junakov svojega kluba, ki je na domačih tleh kar s 4:0 premagal Zorjo. Verbič je tekmo začel v udarni postavi in na igrišču ostal do konca, njegov zvezdniški trenutek pa je napočil po šestih minutah drugega polčasa. Tedaj je eden od njegovih soigralcev s strelom od daleč zatresel okvir nasprotnikovega gola, žoga se je odbila naravnost do nekdanjega zvezdnika Celja. Verbič ni okleval, po okroglem usnju je udaril iz voleja. In čeprav je to storil z levo nogo, ki ni njegova najmočnejša, je nalogo opravil naravnost popolno. Strel je bil izjemen, vratar pa povsem nemočen. In Dinamo je povedel z 2:0.


Za Verbiča je bil to drugi zadetek v ukrajinski ligi, v kateri je odigral šest tekem, njegov Dinamo pa na lestvici zaseda drugo mesto, na katerem za šest točk zaostaja za vodilnim Šahtarjem iz Donecka. Že v soboto se bodo Verbič in soigralci sicer lahko precej bolj resno vpletli v boj za naslov prvaka, na sporedu bo namreč prav veliki derbi ukrajinskega prvenstva med Šahtarjem in Dinamom.

Če vam zadetka ne pokaže, si ga oglejte tukaj.

Značke: verbič, ukrajina

Članki iz rubrike