petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 03.04.2018 10:15:07

NAJVEČJI NESREČNEŽ pod nogometnim soncem?! Haris Vučkić prejel GROZLJIVO NOVICO, zaradi nove poškodbe žoge ne bo brcal CELO VEČNOST

Twente
Slovenski nogometaš Haris Vučkić je spet poškodovan.

Po selitvi iz Anglije na Nizozemsko je spet začel uživati v nogometu, spet je začel dokazovati, da zna in zmore. A kaj, ko je Haris Vučkić več kot očitno rojen pod nesrečno zvezdo. Slovenski nogometaš se  je namreč spet poškodoval, da bi bilo vse še toliko huje, je utrpel naravnost grozljivo poškodbo. Pregled pri zdravniku je potrdil, da ima Domžalčan strgane vezi v kolenu, kar pomeni, da je za vezista Twenteja sezone že konec. A to še ni vse. Moral bo tudi na operacijo, njegovo okrevanje pa bi lahko trajalo kar devet mesecev! Ni torej nemogoče, da letos sploh ne bo več brcal žoge.

Nekdanji član Newcastle Uniteda je bil sprva prepričan, da poškodba kolena ni hujše narave. Pred dnevi se je tako dejansko vrnil nazaj na zelenice, toda kmalu je postalo jasno, da gre za poškodbo, ki se je vsak nogometaš boji kot hudič križa. "Seveda sem obupan, sploh glede na položaj, v katerem smo (Twente je zadnji na lestvici in se bori za obstanek, op. a.). Ko sem se vrnil na zelenice, sem imel občutek, kot da začenjam znova. Toda potem je bilo kmalu vsega konec. Moram se sprijazniti s tem, da potrebujem operacijo. Toda naredil bom vse za to, da se bom vrnil," je dejal 25-letnik, ki je imel v svoji karieri že ogromno takšnih in drugačnih zdravstvenih težav. Tudi v tej sezoni, v kateri je še pred poškodbo kolena izpustil kar 18 tekem svojega kluba.

Članki iz rubrike