nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 22.03.2018 13:54:53

Nekdanji up Olimpije priča PRAVEMU KAOSU: Na mladinskem (!) turnirju navijači njegovega kluba tekmece obmetavali s KAMNI in KOZARCI! (foto)

vszi
V Italiji poteka sloviti turnir Viareggio.

Nekoč so na tem turnirju zaigrali tudi upi Maribora, zdaj slovenske barve na Viareggiu, kjer poteka že 70. izvedba enega najbolj slovitih tekmovanj za mlade nogometaše, brani Vitja Valenčič. Slednji nosi dres Fiorentina, klub iz Firenc se je prebil v izločilne boje in na prvi oviri izločil Empoli. S pomočjo nekdanjega talenta Olimpije so vijoličasti slavili s 3:2, toda tekma je bila čisto pravi kaos. In ne boste verjeli: za incident so poskrbeli - navijači!

Toskanski derbi si je ogledalo kar nekaj pristašev Fiorentine, ki pa se več kot očitno niso znali obnašati. V drugem polčasu so namreč zakuhali incident, ki odmeva v Italiji. Nogometaša Empolija Alessio Gianneschi so namreč med ogrevanjem v obraz zadeli s kamnom, hkrati so zmetali kar nekaj steklenih kozarcev v smeri klopi, na kateri so sedeli njegovi soigralci. Gianneschi jo je še dobro odnesel, utrpel je namreč le odrgnino pod očesom. Fiorentina je že javno obsodila obnašanje svojih navijačev in se od incidentov tudi ogradila.

mladenic empoli
vszi

Članki iz rubrike