mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

vohunstvo Svet24.si

Aretacija trojice kitajskih vohunov v Nemčiji

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ro
ro
0 07.03.2018 11:27:48

Matjaž Kek iskreno: V naši slačilnici je dobrodošla le ena oseba. In vedno bo!

Grega Wernig
Nogometaši Rijeke danes pred svojimi navijači proti Dinamu.

Na Rujevici bo danes zanimivo, nogometaši Rijeke in Dinama bodo odigrali zaostalo tekmo 23. kroga hrvaškega prvenstva. Gostitelji verjamejo, da se bodo veselili vsega izkupička, nekateri hrvaški mediji so v pričakovanju tekme zapisali izjavo domačega trenerja, "da bo Rijeka napadla Dinamo."

"Piše se marsikaj. Stvar slačilnice je, na kakšen način bomo igrali," se je v Novem listu odzval Matjaž Kek, ki se je ob koncu tedna s svojimi varovanci veselili pomembne zmage nad Lokomotivo. "Odigrali smo solidno, a daleč od kakšnih fantastičnih zadev. Odigrali smo korektno, ekipa še vedno išče svoj karakter. Išče podobo in identiteto. Vem, da bi si vsi želeli, da bi bilo to čim prej, ampak nekatere stvari v nogometu se pač dogajajo v logičnem vrstnem redu," pravi mariborski strokovnjak

Njegovo avtoriteto na Reki je mogoče zaznati na vsakem koraku, hkrati je slačilnica zanj nedotakljiva. Nihče nima vstopa. Oziroma jo ima le ena oseba, ki ni v tekmovalni zasedbi. To je prvi mož aktualnih prvakov Damir Mišković. "Predsednik je dobrodošel, on je del slačilnice. In vedno bo," je jasen nekdanji selektor slovenske izbrane vrste.

Članki iz rubrike