Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 03.03.2018 16:09:52

IZJEMNI ZLATKO DEDIĆ: Z dvema goloma izstrelil svojo ekipo na VRH LESTVICE (video)

vszi
V zadnjem času se o njem ne govori več toliko kot v preteklosti, toda Zlatko Dedić še vedno igra odlično in zabija gole. Redno!

Pred začetkom sezone se je Zlatko Dedić iz nemškega Paderborna preselil k Wackerju iz Innsbrucka, s katerim nastopa v avstrijski drugoligaški konkurenci. Triintridesetletni nekdanji reprezentančni napadalec pa je eden izmed najzaslužnejših, da se njegovo moštvo bori za prvo mesto na lestvici in napredovanje v družbo najboljših.

To je dokazal tudi na zadnji prvenstveni tekmi, ko je Wacker v 22. krogu gostil Austrio Lustenau. Gostje so sicer že v osmi minuti povedli, toda to domačinov ni zmedlo, tik pred koncem prvega polčasa so imeli na voljo enajstmetrovko, iz katere bi izid lahko izenačili.


Vendar pa do izenačenja ni prišlo, saj je izkušeni Koprčan zapravil strel z bele pike. A tudi to ni ustavilo domačinov in še posebej slovenskega nogoemetaša, da se na koncu ne bi veselili zmage. Za vse skupaj pa je poskrbel kar Dedić, ki je na začetku drugega dela igre v razmaku desetih minut dvakrat žogo pospravil v mrežo in svoji ekipi prinesel pomembno zmago. V obeh primerih je bil po podaji s kota najbolj priseben in iznajdljiv v kazenskem prostoru.

Dedić je že pri desetih zadetkih (ob tem ima še štiri asistence) in je najboljši strelec Wackerja, ki se je s to zmago povzpel na vrh prvenstvene lestvice. Hkrati pa je tretji strelec tekmovanja.

Dedićev prvi zadetek si lahko ogledate TUKAJ, drugega pa TUKAJ.

Članki iz rubrike