Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 23.02.2018 14:55:50

Najprej se je za njim izgubila vsaka sled, zdaj je slovenski vezist eksplodiral. In ugledni član serie A že steguje lovke!

Nekdanji član Kopra pri zahodnih sosedih vse bolj opozarja nase.

Prav gotovo vas ni malo, ki se sprašujete, kje je Leo Štulac. Potem ko je zapustil Bonifiko in se preselil v Benetke, se je za njim izgubila skoraj vsaka sled, toda koprski vezist daleč od oči javnosti ni obupal. Čeprav ni dobival priložnosti, je vztrajal, želja po dokazovanju je bila močnejša od tega, da bi vrgel puško v koruzo in se odpravil novim izzivom naproti. Želel se je dokazati v dresu Venezie in medtem začel uresničevati namen. Filippo Inzaghi ga dolgo ni opažal, toda v zadnjem obdobju so se razmere povsem spremenile. In če hočete, postavile na glavo.

Nekdanji mladi slovenski reprezentant je na začetku drugega dela sezone naposled dočakal priložnost, najpomembnejše pa je gotovo spoznanje, da jo je izkoristil. Do te mere, da si je zagotovil standardno mesto v udarni zasedbi in celo do te mere, da so ob odličnih igrah nanj postali pozorni ogledniki italijanskih prvoligašev. La Gazzetta dello Sport je tako poročala, da so na 23-letnega nogometaša postali pozorni ogledniki Genoe in da obstaja precejšnja verjetnost, da si bo italijanski prvoligaš poleti prizadeval, da bi ga privabil v svoje vrste.

Venezia je sicer po 26 odigranih krogih v serie B na šestem mestu na lestvici, drevi nekdanjega člana Kopra in soigralce čaka gostovanje v Parmi.

Članki iz rubrike