Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 23.01.2018 08:26:02

Kakšna Simeonejeva NEZAUPNICA in ZAUŠNICA Oblakovemu 'konkurentu' v golu: Želim si zmagati, imeti najboljšo ekipo, toda ...

Reuters
Madridski Atletico se bo nocoj ob 21.30 boril za uvrstitev v polfinale španskega pokala in skušal na gostovanju pri Sevilli izničiti zaostanek.

Nasprotnik Maribora v letošnjem skupinskem delu lige prvakov je namreč na prvi tekmi v Madridu nekoliko presenetljivo slavil z 2:1, nemalo 'zaslug' za poraz pa je imel na prvi tekmi tudi vratar Atletica Miguel Angel Moya, ki je ob vodstvu Atletica z 1:0 (zadel je Diego Costa) naredil velikansko neumnost in si po predložku Seville zabil avtogol. 

Zato je bilo pred povratno tekmo, na kateri bo Atletico vsekakor pod velikim pritiskom, ogromno polemik na račun tega, kdo naj brani v Sevilli. Mnogi so namreč prepričani, da bi moral biti to Jan Oblak, čeprav je Moya tisti, ki dobiva priložnost v pokalu. Še več olja na ogenj pa je s svojim odgovorom prilil kar Diego Simeone: "Nikjer ni zapisano, da mora Oblak braniti toliko in toliko tekem ali da mora braniti določeno tekmovanje. Vsi vedo, da nimam z nikomer takšnega dogovora. Želim si zmagovati, želim imeti najboljšo ekipo, toda jutri (danes op.p.) bo igral Moya."

Seveda je Špance 'zmotil' tisti toda v njegovem odgovoru, s katerim je dal vedeti, da je vendarle Slovenec tista prva logična izbira. 

Članki iz rubrike