Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 09.01.2018 08:23:07

Po ZAHOVIĆEVIH stopinjah?! Kakšni SANJSKI MESECI so za slovenskim nogometašem: Z odličnimi igrami je zbudil zanimanje VELIKANA

www.alesfevzer.com
Slovenski nogometaš na radarju enega najtrofejnejših klubov vseh časov.

Ko je igral še v Prvi ligi Telekom Slovenije, je veljal za enega boljših vratarjev. Igral je tako dobro, da je potrkal celo na reprezentančna vrata. No, potem je izginil z radarjev, a se nato v Grčiji spet vrnil nazaj v središče pozornosti. In to na kakšen način! Matic Kotnik, nekdanji vratar Celja, v grškem prvenstvu brani tako dobro, da bi lahko uresničil celo sanjski prestop.

Kot že nekaj časa poročajo grški mediji, je nogometaš Panionisa s sijajnimi predstavami nase opozoril celo – pozor! - upravo slovitega Olympiakosa! Slednji je največji grški klub vseh časov; državni prvak je bil že 44-krat, kar je rekord te države. Še več, že vse od leta 2010 se ni zgodilo, da bi bil najboljši nekdo drug. Rdeče-beli, za katere so svoj čas igrali Zlatko Zahović, Džoni Novak in Mirnes Šišić, s klopi pa ga je vodil tudi Srečko Katanec, so prvi tudi v tem trenutku.

A visoko je tudi Panionis, ki zaseda več kot solidno peto mesto, zato ni presenetljivo, da je Kotnik zbudil zanimanje Olympiakosa. To je sicer povezano tudi z dejstvom, da naj bi atenskega velikana že v kratkem zapustil vratar Stefanos Kapino, ki ga med drugim snubi tudi angleški prvoligaš Newcastle United.

kotnik dw
Drago Wernig - TAKA

Članki iz rubrike