Mobilna verzija
nu
nu

Vrnitev na VELIKA VRATA! Robert Berić je dokazal, da ni pozabil zabijati gole, njegov trener pa ga je že po prvi tekmi DVIGNIL V NEBO! (video)

vszi

Krčan Robert Berić se je na velika vrata vrnil v St. Etienne in zabil že na svoji prvi tekmi po vse prej kot uspešnih šestih mesecih v Belgiji.

Robert Berić se je poleti kot posojen nogometaš preselil v belgijski Anderlecht v upanju na to, da bi dobil več priložnosti za igro, da bi ne nazadnje sodeloval ter opozoril nase tudi v ligi prvakov. Toda vse se ni izteklo po željah slovenskega napadalca in kaj hitro se je Berić vrnil v St. Etienne. tudi zato, ker so se Francozi po odličnem začetku sezone znašli v krizi in s pomanjkanjem napadalnih moči.

Berić je tako dobil priložnost v drugem polčasu in potreboval zgolj 18 minut, da se je spet vpisal med strelce St. Etienna v francoskem pokalu. Bil je strelec gola za 1:0, njegova ekipa pa je na koncu napredovala z zmago z 2:0. "Zato se je Berić vrnil v St. Etienne. Čeprav sem ga že malo poznal, sem si njegove tekme ogledal na video posnetku. Zdaj mora pridobiti še samozavest pred golom, z njim bomo skušali sestaviti ekipo, ki bo znala zabijati gole. Na treningu je zelo borben, toda potreboval bo še nekaj časa, da se bo vrnil v staro formo," je o slovenskem napadalcu povedal trener Jean-Louis Gasset.