atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 08.01.2018 09:20:19

Vrnitev na VELIKA VRATA! Robert Berić je dokazal, da ni pozabil zabijati gole, njegov trener pa ga je že po prvi tekmi DVIGNIL V NEBO! (video)

vszi
Krčan Robert Berić se je na velika vrata vrnil v St. Etienne in zabil že na svoji prvi tekmi po vse prej kot uspešnih šestih mesecih v Belgiji.

Robert Berić se je poleti kot posojen nogometaš preselil v belgijski Anderlecht v upanju na to, da bi dobil več priložnosti za igro, da bi ne nazadnje sodeloval ter opozoril nase tudi v ligi prvakov. Toda vse se ni izteklo po željah slovenskega napadalca in kaj hitro se je Berić vrnil v St. Etienne. tudi zato, ker so se Francozi po odličnem začetku sezone znašli v krizi in s pomanjkanjem napadalnih moči.

Berić je tako dobil priložnost v drugem polčasu in potreboval zgolj 18 minut, da se je spet vpisal med strelce St. Etienna v francoskem pokalu. Bil je strelec gola za 1:0, njegova ekipa pa je na koncu napredovala z zmago z 2:0. "Zato se je Berić vrnil v St. Etienne. Čeprav sem ga že malo poznal, sem si njegove tekme ogledal na video posnetku. Zdaj mora pridobiti še samozavest pred golom, z njim bomo skušali sestaviti ekipo, ki bo znala zabijati gole. Na treningu je zelo borben, toda potreboval bo še nekaj časa, da se bo vrnil v staro formo," je o slovenskem napadalcu povedal trener Jean-Louis Gasset. 

Članki iz rubrike