stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 01.01.2018 13:29:39

Naslednji slovenski PRESTOPNI MILIJONAR? Aljaž Struna blesti v Palermu in GLASNO TRKA na vrata kar treh italijanskih prvoligašev!

vszi
Aljaž Struna bi lahko zamenjal okolje.

Aljaž Struna je vroč! Slovenski reprezentant v tej sezoni blesti v dresu Palerma in je eden glavnih "krivcev" za to, da Sicilijanci na lestvici serie B trenutno zasedajo prvo mesto in so na odlični poti do vrnitve med elito. Toda zna se zgoditi, da bodo morali rožnati cilj uresničiti brez pomoči branilca iz Pirana. Nogometaš, ki ljubi tetovaže, je kot rečeno na Apeninskem polotoku vroča roba. Še kako vroča roba!

Po poročanju italijanskih medijev se je Struna znašel na seznamu želja kar treh prvoligašev. V svoje vrste naj bi ga tako snubili Genoa, Sassuolo in Udinese, toda pojavlja se težava, ki ni zanemarljiva. Palermo slovenskega nogometaša namreč noče prodati, vsaj pod ceno ne. Zato bo prestop, če bo do njega res prišlo, kar zajeten. Italijani trdijo, da Palermo za Struno zahteva nekje med tremi in štirimi milijoni evrov, kar zagotovo ni malo za člana kluba iz druge lige. Je Struna torej pred sanjskim prestopom? Ali pa bo na elito vseeno raje počakal na mafijskem otoku?

Članki iz rubrike