Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 27.12.2017 15:30:35

Še pred letom dni je blestel v slovenskem prvenstvu, se spogledoval s ŠPANSKO ELITO, zdaj pa mladega nogometaša čaka selitev v tretjo ligo?

m24.si
Dolgo let je bil Matej Pučko eden od najbolj izstopajočih mladih nogometašev na slovenskih zelenicah.

Pri štiriindvajsetih letih ima Matej Pučko za sabo že 168 nastopov v prvi slovenski ligi, največji pečat je vsekakor pustil v dresu Kopra, kjer je igral med leti 2011 in 2017. Vmes je eno sezono odigral kot nogometaš Osasune, pred letošnjo sezono pa se je vrnil v Španijo ter oblekel dres Ovieda, ki nastopa v drugi španski ligi. 

matej pucko
m24.si

Pričakovanja so bila velika, toda Pučko je v prvem delu sezone zaigral na zgolj petih tekmah, tako da je razumljivo, da je prišlo tudi do nezadovoljstva. V upanju, da bi čim več igral in da ne bi postal eden od tistih nogometašev, ki so v mladih letih pogoreli v tujini, zdaj španski mediji Pučka povezujejo s španskim tretjeligašem Cartageno. Gre za trenutno vodilni klub v svoji divizije tretje španske lige, Pučko pa naj bi se po pisanju portala Sportcartagena tja za pol leta preselil kot posojen igralec. Zanimanje za 24-letnega Prleka sta pokazala tudi Racing Club de Santander in Murcia, oba tretjeligaša. 

Članki iz rubrike