Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 24.12.2017 13:31:56

Presenetljivo božično darilo za Matjaža KEKA!? Ne Slovenije, štajerski strateg na klopi Rijeke ZELO RESEN kandidat za selektorja ...

Grega Wernig
Matjaž Kek je bil pred ustoličenjem Tomaža Kavčiča za naslednika Srečka Katanca zelo resen kandidat za selektorja slovenske reprezentance.

Zdelo se je, da bi štajerski strateg, ki je v minuli sezoni z Rijeko osvojil dvojno krono, lahko prevzel reprezentanco Slovenije. Še več, bil je v ozkem krogu kandidatov, bil je, sodeč po različnih anketah celo prva izbira nogometnih navdušencev v deželi na sončni strani Alp.

Na koncu je Nogometna zveza Slovenije izbrala Tomaža Kavčiča, Matjaž Kek pa je kljub veliki krizi v letošnji sezoni ostal na klopi Rijeke. Toda to ne pomeni, da ne obstaja zanimanje zanj tudi drugod. Časnik 'Oslobođenje' namreč piše, da je Kek zelo resen kandidat za selektorja Bosne in Hercegovine. Ta je od 10. oktobra letos brez selektorja, po tem ko je reprezentanco zapustil Mehmed Baždarević. Po poročanju prej omenjenega časnika, je zdaj prvi kandidat za selektorja prav Kek. "Dobro obveščeni viri so nam povedali, da se je vodstvo zveze resno pogovarjalo s Kekom, a niso še jasni njegovi pogoji," so še zapisali. 

Značke: matjaž-kek, bih, selektor

Članki iz rubrike