stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
3 11.12.2017 08:12:25

Obeta se vroč prestopni rok! Verbič na pragu sanjske selitve, Šporarjev prestop padel v vodo, ker ...

vszi
V Sloveniji smo za letos končali z nogometom, posledično je celotna država v napetem pričakovanju začetka januarja, ko se bo odprla zimska prestopna tržnica. Predvsem Maribor, Olimpija in tudi Domžale bi morali poskrbeti za zanimivo trgovanje, toda zimski prestopni rok bo za Slovence zanimiv tudi zaradi številnih nogometašev, ki si kruh služijo na tujem.

Kdo je poleg Jana Oblaka in Samirja Handanovića v tem trenutku najbolj vroč slovenski nogometaš, ni prav nobenega dvoma. Za Benjaminom Verbičem so na Danskem res sanjski meseci. Njegov København je sicer v očitni rezultatski krizi, saj je daleč za najboljšimi, toda Verbiču je z odličnimi predstavami vseeno uspelo opozoriti nase. Nekdanji zvezdnik Celja je na 27 tekmah zabil kar 11 golov, hkrati je v statistiko vpisal še sedem podaj. Vse to je bilo dovolj, da je vzbudil zanimanje številnih klubov. Do nas je prišla informacija, da zanj kar nekaj milijonov ponuja ukrajinski velikan Dinamo, a selitev v Kijev vseeno ni najbolj verjetna. Tudi zato, ker zanimanje za Verbiča obstaja tudi v dveh nogometno precej bolj razvitih državah.

Še bolj negotova je prihodnost Andraža Šporarja. Tudi Ljubljančan je poleti odšel na posodo v upanju na boljše čase, toda selitev iz Basla v Bielefeld ni bila ravno zadetek v polno. V Arminii preživlja precej turbulentne čase, med drugim je poskrbel celo za kar nekaj dvigovanja prahu, ko je dejal, da so mu prodali mačka v žaklju, zaradi česar ne misli več igrati za ta klub. No, zdaj je še vedno član Arminie, a ne bo več dolgo.

Nedolgo tega se je pojavil namig, da se je zanj resno ogrel Marko Nikolić, a selitev na Madžarsko je medtem že padla v vodo. »Lahko potrdim, da se je Videoton resnično zanimal za Andraža, in to še kako. Toda iz tega prestopa ne bo nič, zadeva je že zaključena,« je razkril Ružnić, ki skrbi tudi za Šporarjevo kariero, in pristavil: »V igri je nekaj drugega, toda več ne morem razkriti.«

O TEM, ZAKAJ JE PRESTOP ANDRAŽA ŠPORARJA PADEL V VODO, IZ KATERIH DRŽAV SE ZANIMAJO ZA BENJAMINA VERBIČA IN O PRIHODNOSTI ŠE ENEGA ODLIČNEGA SLOVENSKEGA NAPADALCA ROBERTA BERIĆA, SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Značke: šporar, verbič

Članki iz rubrike