Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 15.11.2017 11:18:44

Se nam obeta veliko presenečenje!? Berićeva agonija v Belgiji še kar traja, zato je Krčan zelo nesrečen in razmišlja o ...

vszi
Po tem, ko se je v St. Etiennu po menjavi trenerja znašel na stranskem tiru, je Robert Berić upal na boljše čase v Belgiji.

Bil je prvi napadalni adut pri St. Etiennu dokler mu odlične forme ni presekala poškodba, po vrnitvi na zelenice pa je ob menjavi trenerja ostal na stranskem tiru. Agonija je trajala do poletja, ko je Berić upal na lepše čase v belgijskem Anderlechtu, toda tudi tu Berić ne dobiva priložnosti.

Nekaj mesecev kasneje Francozi očitno obžalujejo svojo odločitev, da so Berića spustili iz rok, tako da si zdaj prizadevajo, da bi se Krčan že januarja vrnil v St. Etienne. "Berić bi se lahko vrnil v naš klub, pravi, da se pri Anderlechtu ne počuti dobro," je povedal predsednik St. Etienna Roland Romeyer. O tej možnosti je spregovoril tudi Berićev agent Amir Ružnič: "Res je ena od možnosti vrnitev v St. Etienne, toda Robert želi izkoristi sleherno priložnost."

Članki iz rubrike