Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

sneg, konj Svet24.si

Reke grozijo, za povrh pa nas čaka nova pošiljka...

Nakovalo Svet24.si

Skubeta pokonci drži kovaško delo

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

samuel lucas in hči Njena.si

V šovu Nova zvezda Slovenije tudi hčerka tega ...

helena blagne Njena.si

Helena Blagne doživela pravljico!

nu
nu

BOMBA iz ATLETICA: Diego Simeone izbral izjemno ZVENEČO ZAMENJAVO za JANA OBLAKA!

Profimedia

Trener madridskega Atletica Diego Simeone preživlja težko obdobje.

Argentinski strokovnjak se zelo dobro zaveda, da mu najbrž ne bo uspelo zadržati svojih prvih zvezdnikov Jana Oblaka in Antoina Griezmanna. Jasno je, da za oba vlada izjemno zanimanje, zato bo skoraj zagotovo prišlo do določenih sprememb v ekipi.

880-15-simeone1 re
Reuters
Simeone ničesar ne prepušča naključju in želi pripravljen pričakati trenutek, ko bo slovenski čuvaj mreže zapustil madridski klub. Zato je upravi že poslal ime vratarja, ki ga vidi kot idealno zamenjavo za Oblaka.

Z izborom pa je kar močno zatresel nogometni svet. Izbral je nikogar drugega kot mladega zvezdnika Milana Gianluigija Donnarummo. Italijanski najstnik je bil že poleti pred tem, da bi zapustil rdeče-črne, vendar je nato z njimi podpisal novo pogodbo. Pri tem je bil pogoj, da bo na San Siru ostal, če se Milan uvrsti v ligo prvakov.

donnarumma
Trenutno je Milan daleč od mest, ki vodijo v elitno tekmovanje, zato je Argentinec prepričan, da bi to lahko bil idealen trenutek, da bi Donnarummo zvabil v Atletico. Ostali velikani imajo dobro pokrito vratarsko pozicijo, Atletico pa bi si (brutalno dragega) Italijana po njegovem mnenju celo lahko privoščil. Za nakup bi namreč porabil denar, ki bi ga dobil z Oblakovo in Griezmannovo prodajo.