favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
3 08.11.2017 11:08:13

Na sestanku v eni od EVROPSKIH PRESTOLNIC: Roman Bezjak išče novega delodajalca, želi ga 29-kratni prvak svoje države

vszi
Slovenski reprezentant Roman Bezjak v tej sezoni ni odigral še niti minute.

Roman Bezjak je bil prepričan, da je s prestopom v Darmstadt uresničil svoje velike nogometne sanje, a kaj, ko so se slednje dokaj hitro povsem razblinile. Zdaj je še vedno član tega nemškega kluba, a ne igra prav nič. V tej sezoni ni odigral še niti ene tekme, prav tako ga niti enkrat ni bilo niti na klopi za rezerve. Vse skupaj je prišlo tako daleč, da je januarsko slovo neizbežno, še toliko bolj, ker se zdi, da je odnos med obema stranema povsem načet.


"Nikdar se ni javno pritoževal, nikdar ni tarnal, kljub temu pa ga vedno znova pošljejo na tribuno. To je ponižujoče!" je besen nogometašev zastopnik Klaus Funk, medtem ko je Bild razkril celo, da se je Bezjak dejansko kar uprl svojemu trenerju Torstnu Fringsu. Slednji naj bi mu bil pripravljen ponuditi mesto v ekipi, a zgolj na položaju krilnega nogometaša. "Tega ni želel. Hoče igrati kot centralni napadalec," pravi Frings.

Kakorkoli, Bezjak je bolj kot ne že pripravljen na selitev drugam. In kam bo odšel? Ni nemogoče, da celo na Madžarsko. Pred dnevi naj bi se tako v Budimpešti že sestal z vodstvom Ferencvarosa, ki ga s klopi vodi nekdanji nemški reprezentant Thomas Doll, zanj pa igra tudi Miha Blažič. Vodstvo Darmstadta je Bezjaku dovolilo, da je za nekaj dni zapustil klub, ali so bili pogovori uspešni ali ne, bomo kakopak šele videli. Že pred meseci naj bi zanimanje zanj pokazali tudi dunajski Rapid, danski Bröndby in poljska Legia.

Članki iz rubrike